Direktlänk till inlägg 3 september 2008

Handbollsbladet granskar Div.3 Göteborg

Av Handbollsbladet Since 2007 - 3 september 2008 11:09

1. ÖHK Göteborg som består bara nästan av rutinerade rävar. Mellegård och Möller är de tyngre namnen i laget. Kommer vinna denna serie lätt.


2. Fjärås har tappat spelare men har ett jobbigt försvarsspel att möta och kommer att kriga sig igenom serien.


3. Önnerediterna har ett mycket starkt juniorgäng och vill upp i Div.2 Västra. Kommer att spela mestadels med steg 5 garanterade laguppställningar.

4. Särökometerna har ett gammalt och rutinerat lag. Jobbiga att möta med deras låga tempo och tunga försvarsspel. Blir kanske något att räkna med i år?


5. Nordpoolen har flertals unga talanger som kan blomstra ut redan i herrhandbollen i år. Består mestadels av unga -91er som är på väg upp till IK Nords A-lag. Och med deras turbo handboll kan överraska många lag i Div.3 Västra. En outsider?


6. Ale som har blandning mellan unga och gamla. Spelar inte topphandboll men effektiv handboll efter sina resurser. Har de senaste säsongerna varit ett mitten lag och kommer fortsätta att vara ett även i år.


7. Rya verkar få ihop ett hyfsadt lag till årets upplaga av Div.3 och kommer att klara sig kvar garanterat.


8. Baner har värvat friskt från HP Wartas ungdomsida, Dennis Alkenäs, Tobias Jageteg och Daniel Strandhäll är några av namnen som kommer att spela i Bergjö laget i höst. Kommer att klara sig kvar med Magnus Berndtsson som spelande tränare.


10. Alingsås kommer att spela med större delen av juniorlaget och kommer att kämpa sig för att undvika nedflyttningsplats.


11. Bjurslätt har tappat flertals spelare till Hisingens HK och andra klubbar. Blir tufft att tappa större delen av truppen från förra säsongen.


12. Partille har även här tappat flertals tongivande spelare till Hisingens HK. Tobias Glans, Henrik Martinsson och Hans Johansson har gått till Hisingens HK. Jacob Tilly gick till Wasaiterna. Efter detta åker laget rakt ner i Div.4


13. Torslanda tappat spelare till Hisingens HK, GIK Wasaiterana, Särökometerna och BK Heid gör att laget från Div.2 Västra åker nog även ner till Div.4 på grund av spelarbrist.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Vi kommer snart tillbaka ännu starkare!MVHHANDBOLLSBLADET FD. Främsta handbollsbloggen online! ...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 13 januari 2009 00:44

Efter en lång inaktivitet av oss på Handbollsbladet så funderar vi på en comeback. Vi har sett över resultaten om röstningen angånde just en comeback och listan visar en klar majoritet på att folket där ute vill se mer rykten,nyheter och heta händels...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 14 oktober 2008 11:09

Vi vill tacka alla läsare och vi hoppas komma tillbaka med ännu starkare bloggning!Tack för allt! Handbollsbladet! ...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 25 september 2008 10:38

Nu är omgång #1 spelat av Allsvenskan. Det har blivit skrällar och även självklara segrar för visa lag. Cyrus började med att skrälla och vann borta mot HP Warta. Sedan kom det ännu en skräll igår när Stavsten vann borta mot topplaget Hallby med Joha...

Av Handbollsbladet Since 2007 - 25 september 2008 09:05

En av Sveriges hetaste handbollsmatcher spelas i Lillekärrshallen på fredag kväll klockan 19:21. En ostraffbar tid att missa och vi som arrangör lovar både fest och action.   Föreningen har gjort en kraftfull marknads- och profileringssatsning av sin...

Ovido - Quiz & Flashcards